PRINCE2 Agile® Passport e-Learning
​Foundation og Practitioner selvstudium

​PRINCE2 Agile® passport er et kursus, der kombinerer fleksibilitet og reaktionsevne med de definerede rammer for PRINCE2®. PRINCE2 Agile® passport dækker en bred vifte af agile begreber, herunder SCRUM, Kanban og Lean Startup. Kurset giver vejledning i at skræddersy PRINCE2® i en hurtig forandrende sammenhæng.

12 måneders licens betyder, at du har 12 måneder til at gennemføre dit selvstudium, og at din studieplan vil være robust overfor uforudsete hændelser.

PRINCE2 Agile® Passport er ideel for både enkeltpersoner som virksomheder, der ønsker at anvende en fleksibel PRINCE2 Agile® uddannelse og forberedelsen til PRINCE2 Agile® 

For at deltage i PRINCE2 Agile® Passport kurset anbefales det, at du som minimum har en certificering i PRINCE2® Foundation alternativt at du først består en PRINCE2 Agile® Foundation eksamen.

Hvorfor PRINCE2 Agile® passport uddannelsen?

 • ​Dette kursus giver fleksibilitet for dem, der ønsker at studere på et tidspunkt, hastighed og lokalitet der er praktisk for dem
 • Et fleksibelt valg af forskellige selvstudium muligheder
 • En omkostningseffektiv løsning for både enkeltpersoner og organisationer
 • Personer, der studerer PRINCE2 Agile® ved hjælp af PRINCE2 Agile®Passport opnår en højere score til Foundation eksamen
 • Den browser-baserede online software giver dig frihed til at få adgang til kurset 24/7 fra hvilket som helst sted i verden, ved hjælp af en række forskellige devices

​​

Tilmeld dig her til PRINCE2 Agile® passport e-Learning kurset.

Beskrivelse PRINCE2 Agile® passport e-Learning

​PRINCE2 Agile® passport uddannelse inkluderer:

 • Hvordan man skræddersyer integrerede PRINCE2® principper, temaer og processer til en given situation
 • Hvordan man kortlægger de fælles agile roller til PRINCE2® projekt management ledelsesteamets struktur
 • Hvordan man kan inkorporere de grundlæggende agile adfærd, begreber og teknikker i PRINCE2®

Styrken i ​​PRINCE2® ligger i et fokus på projektets retning og projektstyring mens Agile har et meget stærk fokus på produkt levering. Når PRINCE2® og Agile kombineres, bliver alt dette optimeret til at skabe en komplet projektstyrings løsning

​PRINCE2 Agile® er et udvidet modul skræddersyet til fremsynede organisationer og personer, der allerede bruger metoderne fra PRINCE2®. Det giver vejledning om, hvordan man anvender agile metoder sammen med verdens mest anerkendte projektledelse metode.

PRINCE2 Agile® er udviklet som en enstrenget Practitioner kvalifikation. Formålet med Practitioner kvalifikation er at vise, at du kan anvende og skræddersy PRINCE2 Agile® i et omskiftelige situationer. 

De 6 PRINCE2 Agile® Passport e-Learning moduler

 • ​Introduction to PRINCE2 Agile®
 • ​Processes – DP SU and IP
 • Themes and PRINCE2 Agile®
 • Processes – SB CS and MP
 • CP and summerising PRINCE2 Agile®
 • Exam Preparation

Hvor meget tid skal anvendes på PRINCE2 Agile® passport uddannelsen?​

​For at opnå et PRINCE2 Agile® Practitioner niveau, bør det forventes at der skal sættes omkring 20 timer af til selvstudiet. Afhængig af andre forpligtelser, kan du gennemføre kurset inden for 4 uger til 12 måneder.

Det anbefales, at du identificerer en måldato for din færdiggørelse af PRINCE2 Agile® Passport uddannelsen, således at du kan fokuserer på denne måldato. Du skal senest 3 uger før planlagt eksamensdeltagelse henvende dig til SPOCE.DK for at tilmelde dig en Passport eksamensdag. Det er muligt at deltage i begge eksaminer samme dag eller vælge to forskellige dage til hver sin eksamen.

Du kan løbende følge med i din egen indlæring, da PRINCE2 Agile® Passport løbende registrerer den tid du anvender PRINCE2 Agile® Passport og din præstation ved anvendelse af eksamenssimulatoren.

Support af PRINCE2 Agile® passport uddannelsen

​Når du anskaffer en PRINCE2 Agile® passport licens, vil denne være gyldig I 12 måneder. I denne periode er dit passport omfattet af en supportaftale, der sikrer, at indholdet i passportet til stadighed er konsistent med APM group ltd. Syllabus for PRINCE2 Agile®.

Supportaftalen inkluderer derudover en mulighed for dig til at stille spørgsmål til og få svar fra SPOCE.DK via e-mail. Du kan få besvaret spørgsmål vedr. problemstillinger i PRINCE2 Agile®, selve PRINCE2 Agile® passport programmet og evt. tekniske spørgsmål til afviklingen af passport.

​Passport eksamen aflægges på engelsk.

Tilmeld dig her til din PRINCE2 Agile® passport e-Learning eksamen.

Obs! - husk at medbringe billedlegitimation (pas eller kørekort) når du møder til eksamen - er nødvendig for deltagelse I eksamen.

Tekniske minimumskrav til din pc

 • ​Internet browser
 • Acrobat flash player og acrobat reader
 • 1 g-bytes ram og 1 g-bytes fri harddisk plads
 • Lydkort og højttalere/hovedtelefoner
 • Super vga 1024 x 768

​​

Ønsker du at bestille PRINCE2 Agile® Passport e-Learning eller yderligere information om PRINCE2 Agile® Passport e-Learning, så venligst kontakt os på telefon: 70 20 79 01 og e-mail: info(at)spoce.dk​ eller kontakt os her.

Vi ser frem til at høre fra dig.​​

The MSP® and PRINCE2® Licensed Affiliate logos are trademarks of AXELOS Limited, 

used under permission of AXELOS Limited. All rights reserved.

MSP®, PRINCE2®, MoV® and ITIL® are Registrered Tademarks of AXELOS Limited. All rights reserved.

The Swirl logo™ is a Trade Mark of AXELOS Limited. All rights reserved

The SPOCE logo is a Trade Mark of SPOCE Project Management Limited​