AgilePM® e-Learning Foundation og Practitioner selvstudium

​AgilePM® Passport er det førende akkrediterede e-Learning kursus for Agile Project Management. Det sigter mod at give dig en direkte og selvstændig vej til at blive en certificeret AgilePM® registreret Practitioner. Denne e-Learning pakke er tilgængelig online. Der er ingen krav for at deltage i dette kursus, dog vil erfaring fra projektarbejde være gavnligt.

12 måneders licens betyder, at du har 12 måneder til at gennemføre dit selvstudium, og at din studieplan vil være robust overfor uforudsete hændelser.

AgilePM® Passport er ideel for både enkeltpersoner som virksomheder, der ønsker at anvende en fleksibel AgilePM® uddannelse og forberedelsen til AgilePM® eksamen.

​Hvorfor AgilePM® passport uddannelsen?

 • Uddannelsen giver fleksibilitet for dem, der ønsker at studere på et tidspunkt, hastighed og lokalitet der er praktisk for dem
 • ​Et fleksibelt udvalg af forskellige selvstudium muligheder, herunder en blended-learning pakke, der kombinerer selvstudium med en classroom-baseret revisions dag.
 • ​En omkostningseffektiv løsning for både enkeltpersoner og organisationer.
 • ​Personer, der studerer SPOCE passport produkter opnår en højere score til Foundation eksamen.
 • ​Passport opnår højere beståede satser i Practitioner eksamen sammenlignet med classroom uddannelse.
 • Den browser-baserede online software giver dig frihed til at få adgang til kurset 24/7 fra hvilket som helst sted i verden, ved hjælp af en række forskellige devices.
 • Som kursist vil du blive i stand til at udvikle et mere avanceret og anvendeligt niveau af viden for få en forståelse af AgilePM og evnen til at anvende relevante projektstyringsværktøjer metoder, der fører til vellykkede agile projekter.
 • Du vil kunne afklare forskellige ledelsesformer som er nødvendige for vellykkede agile projekter sammenlignet med traditionelle projekter og være i stand til at skræddersy disse til situationen.
 • Samt kunne kombinere viden om mere traditionelle metodikker med AgilePM® for bedre at kunne tilpasse projektledelse med et skiftende erhvervsmiljø.
 • Herudover vil du kunne forbedre time-to-market og projekt succesrate samtidig med at fremskynde resultater ved at tilskynde inddragelse af interessenter, feedback og effektiv kontrol.

Tilmeld dig her til ​AgilePM® Passport e-Learning kurset.

Beskrivelse AgilePM® passport e-learning

​AgilePM® Passport har til formål at imødekomme behovene hos dem, der arbejder i et projektfokuseret miljø, og som ønsker at være mere agil. 

Kurset kombinere fleksibilitet med dokumenteret proces for vellykket styring af projekter. Der er fokus på agil projektledelse for at udvikle løsninger der trinvist muliggør projektteams at reagere effektivt på skiftende krav og samtidig styrke projekt medarbejdere og tilskynde øget samarbejde og ejerskab.

På AgilePM® Passport kurset bliver du vejledt og støttet i hvordan man skaber grundlaget for vellykkede agile projekter og styre det agile projekt fra start til slut.

AgilePM® Passport er rettet mod aspirerende og øve projektledere, og teammedlemmer, der ønsker en tempofyldt, fleksibel og samarbejdsorienteret tilgang til projektledelse og samtidig opretholde standarder og stringens.

De 10 AgilePM® Passport e-learning moduler

 • ​​Introduction to Agile
 • ​Agile Project Management – The Basics
 • Roles and Responsibilities
 • Preparing for Agile Project Management
 • Pre-Project and Foundation Phases and Products
 • Evolutionary Development Deployment and Post-Project Phases and Products
 • Techniques and Practices
 • Agile Control
 • Agile Planing
 • Exam Preparation

​Hvor meget tid skal anvendes på AgilePM® passport uddannelsen?

​For at opnå AgilePM® Foundation niveau, skal du regne med at bruge omkring 20 timer på selvstudiet. Practitioner niveauet kræver cirka 35-40 timers selvstudium. Studiet vil være en blanding af computerbaseret træning ved hjælp af e-læring, med henvisninger til den AgilePM® håndbogen og anden dokumentation, og afslutningen af de praktiske opgaver. Afhængig af andre forpligtelser, vil det tage fra 2 uger til 3 måneder til at færdiggøre denne dette kursus.

Det anbefales, at du identificerer en måldato for din færdiggørelse af AgilePM® Passport uddannelsen, således at du kan fokuserer på denne måldato. Du skal senest 3 uger før planlagt eksamensdeltagelse henvende dig til SPOCE.DK for at tilmelde dig en Passport eksamensdag. Det er muligt at deltage i begge eksaminer samme dag eller vælge to forskellige dage til hver sin eksamen.

Du kan løbende følge med i din egen indlæring, da AgilePM® Passport løbende registrerer den tid du anvender AgilePM® Passport og din præstation ved anvendelse af henholdsvis Foundation og Practitioner eksamenssimulatoren.

​Support af AgilePM® passport uddannelsen

​Når du anskaffer en AgilePM® passport licens, vil denne være gyldig I 12 måneder. I denne periode er din AgilePM® passport omfattet af en supportaftale, der sikrer, at indholdet i AgilePM® passport til stadighed er konsistent med APM group ltd. Syllabus for AgilePM®.

Supportaftalen inkluderer derudover en mulighed for dig til at stille spørgsmål til og få svar fra SPOCE.DK via e-mail. Du kan få besvaret spørgsmål vedr. problemstillinger i AgilePM®, selve AgilePM® passport programmet og evt. tekniske spørgsmål til afviklingen af AgilePM® passport.

Passport foundation og practitioner eksamen aflægges på engelsk

Tilmeld dig her​til din AgilePM® passport e-learning eksamen.

Obs! - husk at medbringe billedlegitimation (pas eller kørekort) når du møder til eksamen - dette er et nødvendig krav for deltagelse til eksamen.​

Tekniske minimumskrav til din pc

Ønsker du at bestille AgilePM® Passport e-Learning eller yderligere information om AgilePM® Passport e-learning, så venligst kontakt os her.

Vi ser frem til at høre fra dig.​​

The MSP® and PRINCE2® Licensed Affiliate logos are trademarks of AXELOS Limited, 

used under permission of AXELOS Limited. All rights reserved.

MSP®, PRINCE2®, MoV® and ITIL® are Registrered Tademarks of AXELOS Limited. All rights reserved.

The Swirl logo™ is a Trade Mark of AXELOS Limited. All rights reserved

The SPOCE logo is a Trade Mark of SPOCE Project Management Limited​