ITIL® Passport e-Learning Foundation selvstudie

​ITIL® Passport er det førende akkrediteret e-learning kursus inden for ITIL® Service Management. Det sigter mod, at give dig en direkte og selvstændig indgang til at opnå ITIL® Foundation certificering i IT Service Management. Denne e-Learning pakke er online tilgængelig. Der er kræves ingen forudsætninger for at tage dette kursus, dog er erfaring med IT en fordel.

12 måneders licens betyder, at du har 12 måneder til at gennemføre dit selvstudium, og at din studieplan vil være robust overfor uforudsete hændelser.

ITIL® Passport er ideel for både enkeltpersoner som virksomheder, der ønsker at anvende en fleksibel ITIL® uddannelse og forberedelsen til ITIL® eksamen.

​Hvorfor ITIL® passport uddannelsen?

 • ​Uddannelsen giver fleksibilitet for dem, der ønsker at studere på et tidspunkt, hastighed og lokalitet der er praktisk for dem.
 • En omkostningseffektiv løsning for både enkeltpersoner og organisationer.
 • Personer, der studerer SPOCE passport produkter, opnår en højere score til Foundation eksamen.
 • Den browser-baserede online software giver dig frihed til at få adgang til kurset 24/7 fra hvilket som helst sted i verden, ved hjælp af en række forskellige devices.

Beskrivelse ITIL® passport e-Learning

​ITIL® er den eneste konsekvente og mest omfattende uddannelse af bedste praksis for IT Service Management. Metoden bruges af mange hundrede organisationer rundt om i verden.

ITIL® passport består af en serie af bøger der vejleder om sikring af kvalitet for it-tjenester, og for modtagelsen samt de miljømæssige faciliteter som er nødvendige for at støtte IT. ITIL® passport er udviklet i erkendelse af organisationers stigende afhængighed af IT og inkarnerer bedste praksis for IT Service Management.

Formålet med ITIL® passport e-Learning uddannelsen i IT Service Management er at give dig kendskab til ITIL® passport terminologi, struktur og grundbegreber og forstå de grundlæggende principper ved ITIL® passport praksis for IT Service Management.

De 9 ITIL® Passport e-learning moduler

 • ​Getting started
 • ​Service Management as a Practice
 • S​trategy
 • Service Design
 • Service Transition
 • Service Operation
 • Continual Service Improvement
 • Technology Considerations
 • Exam Preparation
ITIL kursushåndbog

Hvor meget tid skal anvendes på ITIL® passport uddannelsen?​

​For at opnå Foundation niveauet, skal der afsættes omkring 20 timer til selvstudiet. Dette studie vil være en blanding af computerbaseret træning ved hjælp af e-læring, med henvisninger til ITIL® håndbogen og anden dokumentation, samt udarbejdelse af de praktiske opgaver. Afhængig af andre forpligtelser, vil du færdiggøre kurset inden for 2 uger til 3 måneder.

Det anbefales, at du identificerer en måldato for din færdiggørelse af ITIL® Passport uddannelsen, således at du kan fokuserer på denne måldato. Du skal senest 3 uger før planlagt eksamensdeltagelse henvende dig til SPOCE.DK for at tilmelde dig en Passport eksamensdag. Det er muligt at deltage i begge eksaminer samme dag eller vælge to forskellige dage til hver sin eksamen.

​Du kan løbende følge med i din egen indlæring, da ITIL® Passport løbende registrerer den tid du anvender ITIL® Passport og din præstation ved anvendelse af Foundation eksamenssimulatoren.

Support af ITIL® passport uddannelsen

​Når du anskaffer en ITIL® passport licens, vil denne være gyldig i 12 måneder. I denne periode er din ITIL® passport omfattet af en supportaftale, der sikrer, at indholdet i ITIL® passport til stadighed er konsistent med APM group ltd. Syllabus for ITIL®.

Supportaftalen inkluderer derudover en mulighed for dig til at stille spørgsmål til og få svar fra SPOCE.DK via e-mail. Du kan få besvaret spørgsmål vedr. problemstillinger i ITIL®, selve ITIL® passport programmet og evt. tekniske spørgsmål til afviklingen af ITIL® passport.

​Passport Foundation eksamen aflægges på engelsk.

Tilmeld dig her til din ITIL® passport e-learning eksamen.

Under beskrivelse af Foundation kurser kan du læse mere om APMG Ltd. ITIL® eksaminer

Obs! - husk at medbringe billedlegitimation (pas eller kørekort) når du møder til eksamen - er nødvendig for deltagelse til eksamen.

Tekniske minimumskrav til din pc

 • ​Windows 7, Vista, xp eller mac osx eller linux
 • Internet browser
 • Acrobat flash player og acrobat reader
 • 1 g-bytes ram og 1 g-bytes fri harddisk plads
 • Lydkort og højttalere/hovedtelefoner
 • Super vga 1024 x 768

​Ønsker du at bestille ITIL® Passport e-Learning eller yderligere information om ITIL® Passport e-Learning, så venligst kontakt os på telefon: 70 20 79 01​ og på e-mail: info(at)spoce.dk​ eller kontakt os her.

Vi ser frem til at høre fra dig.​​

The MSP® and PRINCE2® Licensed Affiliate logos are trademarks of AXELOS Limited, 

used under permission of AXELOS Limited. All rights reserved.

MSP®, PRINCE2®, MoV® and ITIL® are Registrered Tademarks of AXELOS Limited. All rights reserved.

The Swirl logo™ is a Trade Mark of AXELOS Limited. All rights reserved

The SPOCE logo is a Trade Mark of SPOCE Project Management Limited​