Kursus i projektledelse med høj beståelsesprocent​

Har du ambitioner om at blive projektleder? Hos Spoce tilbyder vi kursus i projektledelse i hele Danmark med en høj beståelsesprocent. Faktisk er der helt op mod 99%, der består - alt afhængigt af, hvilket kursus du vælger. Vi tilbyder forskellige kurser i projektledelse, hvor du selv kan vælge, hvad du foretrækker. 

Vi har eksempelvis vores PRINCE2®, som afholdes som et dagskursus, hvor du møder kl. 09 og har fri kl. 17. Yderligere må der regnes aftenarbejde. Vi har en klar ambition om at uddanne de bedste ledere, hvorfor vores motto er: ”- mere end et eksamensbevis”. Ønsker du et kursus i projektledelse, har vi det helt rette til dig.

Udvid dine kompetencer med et kursus i projektledelse

Der er som sagt flere typer kurser. Beståelsesprocenten for PRINCE2® og MSP® Foundation eksamen er 99%. Efter et kursus hos os besvarer vores kursister gennemsnitligt mere end 70% af spørgsmålene ved PRINCE2® og MSP® Foundation eksamen rigtigt, som er langt over beståelsesgrænsen​

Beståelsesprocenten for PRINCE2® og MSP® Practitioner eksamen er 94%. Efter et kursus i projektledelse hos Spoce opnår vores kursister gennemsnitlig mere end 65% af det maksimale antal point ved PRINCE2® og MSP®Practitioner eksamen, som er langt over beståelsesgrænsen. Et gennemprøvet og succesfuldt kursusforløb.

Få en god lederuddannelse

Som kursusvirksomhed uddanner vi hvert år mange kommende ledere, der er i stand til at lede projekter og bevare det gode overblik. 

Vil du gøre dig selv mere attraktiv for arbejdsmarkedet og en dag kunne lande et vellønnet job inden for projektledelse, er vores kursus i projektledelse lige det, du mangler på CV’et.

Kontakt os for at høre mere om vores kursusforløb, så du kan blive endnu klogere på, om det er noget for dig. Du tilmelder dig på telefon 70 20 79 01 eller skriv til info@spoce.dk.

PRINCE2® kurserne afholdes som EXTERNAT

Ved EXTERNAT afholdes kurset som dagskursus, hvor du møder kl. 9.00 og går hjem kl. ca. 17.00. 

Du skal dog påregne tid til aftenarbejde - ca 1 til 2 timer. Kursusprisen inkluderer frokost og øvrig forplejning under kurset.

MSP® kurserne afholdes både som INTERNAT og EXTERNAT

Ved INTERNAT inkluderer kursusprisen aftensmad, overnatning og morgenmad.

Ved EXTERNAT afholdes kurset som dagskursus, hvor du møder kl. 9.00 og går hjem kl. ca. 17.00. 

Du skal dog påregne tid til aftenarbejde - ca 1 til 2 timer. Kursusprisen inkluderer frokost og øvrig forplejning under kurset.

Læs venligst tilmeldingsvilkår

The MSP® and PRINCE2® Licensed Affiliate logos are trademarks of AXELOS Limited, 

used under permission of AXELOS Limited. All rights reserved.

MSP®, PRINCE2®, MoV® and ITIL® are Registrered Tademarks of AXELOS Limited. All rights reserved.

The Swirl logo™ is a Trade Mark of AXELOS Limited. All rights reserved

The SPOCE logo is a Trade Mark of SPOCE Project Management Limited​

SPOCE.DK - Skræntevej 20 - 3210 Vejby
​Tlf.: +45 70 20 79 01 - info(at)spoce.dk